DAIWA STEEZ CUSTOM HMKL MINNOW 137SP HALF MIRROR WAKASAGI

711 Kč
Doporučená maloobchodní cena
Včetně DPH

WOBLER DAIWA STEEZ CUSTOM HMKL MINNOW 137SP

Váha
Délka
Barva
Obsah balení
Obchodní balení
MOC v CZK s DPH

Steez Custom byl vyvinut ve spolupráci s legendou ve vývoji nástrah a zakladatelem HMKL panem Kazuma Izumi a spojuje 3 hlavní prvky, které z této nástrahy dělají skutečný chytací stroj.

Obvykle tento vývojář nástrah vyrábí výhradně ručně vyráběné dřevěné woblery v limitovaných edicích. Cílem tohoto projektu bylo spojit výhody ručně vyráběných dřevěných woblerů s výhodami plastového těla, což vedlo k vyšší produkci a nižším nákladům. Velmi štíhlé tělo spolu s tichým designem a extrémními nahazovacími vzdálenostmi spojují přesně tyto aspekty a vedly k obrovské oblibě této nástrahy v Japonsku. Přední a zadní trojháček jsou spojeny s nástrahou pomocí SaqSas obratlíku v těle nástrahy a díky své volné rotaci zabraňují ztrátám během souboje. Pro maximální pohodlí byl vnitřní systém Weight-Oscillation také potažen materiálem SaqSas. Wolframové závaží Maglock Version S v těle tiše klouže po kolejnici SaqSas a stabilizuje nástrahu absolutně tiše i při silných záběrech. Speciální potápěčská lopatka je velmi štíhlá, nenápadná a lehká, což vede k velmi speciální akci nástrahy a lepší vzdálenosti nahazování. Opravdu výjimečná nástraha!

• Tělo nástrahy: jednodílné • Háčky: 3 Saqsas trojháčky • Potápivost: vznášivá • Hloubka ponoru: až cca 2.0m • Technika prezentace: steady retrieve, twitching, stop & go • Cílová ryba: okoun, pstruh, bolen, candát, štika
DAIWA STEEZ
17510-903

Parametry

Stav
Novinka 2023

Specifické reference

ean13
4550133211003
Ref. Délka Barva Váha Obsah balení Obchodní balení MOC v CZK s DPH
17510-903 13,7 cm half mirror wakasagi 16,1 g 1 ks 2 711 Kč